×

Selskaper & arrangementer

Vi tenker på deg!

Kom til dekket bord – Sov godt uten å tenke på ryddingen – Lokalene er gratis til leie

Oppe


Bakgården Oppe er som navnet tilsier; i vår andre etasje. Oppe er vårt største møte- og selskapslokale med plass til inntil 58 personer. 

 

Oppe har god lyssetting, ventilasjon og AV-utstyr for en vellykket gjennomføring av kurs, møter eller ditt private selskap. Innredningen er fleksibel og kan skreddersys etter dine ønsker. På utsiden finner du vår terrasse, hvor selskapet kan trekke frisk luft.

 

Da vi vet hvor viktig den sosiale rammen er for et selskap, er vi til stede og følger opp ditt selskap underveis. Vi kan tilby servering rett fra fjøla med fingermat, til fruktfat, à la carte eller en spesialkomponert selskapsmeny.

 

Bakgården Oppe kan også leies utenom Bakgårdens normale åpningstider. Spør gjerne etter vår lunsjmeny for arrangementer på dagtid.

https://www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/08/DSC7880-1365x1365.jpg
//www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC7891.jpg

Loftet


Bakgården Loftet er vårt andre selskapslokale som også ligger lokalisert i andre etasje. Her tilbyr vi mer intime omgivelser, med oppdekning til inntil 16 personer. 

 

I likhet med Bakgården Oppe, tilbyr Loftet god lyssetting, ventilasjon og nødvendig AV-utstyr.

 

Loftet er foretrukket av mange grunnet nettopp nettopp de mere intime omgivelsene. Her sitter man tilbaketrukket, med med nærhet til kjøkkenet og baren i første etasje. Vinduene peker mot Bakgårdens uteområde i førsteetasje. Lokalet er innredet med flaskesamlinger som benyttes til våre mange kurs og smakinger.

 

Loftet kan i likhet med Bakgården Oppe, leies utenom Bakgårdens ordinære åpningstider. Spør gjerne etter vår lunsjmeny for møter, arrangementer eller andre tilstelninger på dagtid.

 

https://www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC7901-1365x1365.jpg
//www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/09/DSC7893-Edit.jpg

Selskapsmenyer

495,-

495,-

495,-


Tapasbuffét


395,-


Skalldyrbord


555,-