Gullrekka på Både &

Fredag  ★  Lørdag  ★  Søndag

Siden 2007 har vi på Både & hatt fokus på å servere god mat & drikke samt god service & god stemning. Nå har vi samlet dette i det vi kaller Gullrekka. Gullrekka på Både & er en serie med høydepunkter gjennom hele helgen! Vi starter helgen på fredag med «Fredag Plis» hvor vi har spesialtilbud på mat og tilpasset drikke. På lørdag er det bobledag med nydelige retter samt lørdagspriser på tilhørende drikke. På søndag serverer vi klassisk søndagsmiddag for hele familien hvor vi har kombinert smak & tradisjon. Vi serverer selvfølgelig også vår ordinære meny hele helgen. Velkommen.

Det er bare å glede seg til helg og Gullrekka på Både &!

★ FREDAG

Fredag plis!

Hver fredag kl 15.00-19.00

Fredag på Både & står i «kjeskets tegn». En Pøs med kjesk er vår egenkomponerte bøtte som passer godt til vårt brede utvalg av drikke. Fredagen har vi altså laget for de som ønsker noe skikkelig kjesk i både glasset og i pøsen. Ta turen innom oss etter jobb for å slappe av, nyte starten på helgen og dele både pøs og pils sammen med gode venner.

★ LØRDAG

Latter & Lykke

Hver lørdag kl 13.00-16.00

På lørdag bobler vi over av lykke. Lørdag er den beste dagen i uka! Da er det tid for å kose seg sammen med gode venninner og venner med en brunsj på Både &. En god lørdag starter hos oss kl. 13.00 og består av både latter og lykke. Vi på Både & gjør alt vi kan for å servere akkurat dette. Vi serverer også et utvalg av bobler sammen med våre egenkomponerte og hjemmelagde «lykke-retter».

★ SØNDAG

Søndagsmiddag

Hver søndag fra kl 15.00

På søndagen hos Både & kombinerer vi både smak & tradisjon. Vi serverer tradisjonsrik søndagsmiddag med ny rett hver søndag. Søndagsmiddagen passer for hele familien og serveres med både kaffe og dessert fra kl. 15.00 til kl. 22.00. For å finne ut hvilken søndagsmiddag vi serverer besøker du vår facebookside. Der forteller vi hver søndag formiddag hva vi serverer.