×

Bakgården Bar

Velkommen inn i vår trivelige bakgård!


Vi har alltid tid til våre gjester og gir deg den servicen som du fortjener og ønsker. Dette er nemlig hovedgrunnene til at vi startet Bakgården: Personlig service, bredt utvalg, god atmosfære og kvalitet i alle ledd!

 

Nyt tiden hos oss. Det er lov å bli fristet.

 

De beste hilsener
Rune Kaarbø & Gudmund Pedersen

 

Åpningstider:

Mandag-lørdag: fra kl. 18.00
Søndag: Lukket

//bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2017/02/StianWehus_GIG2017_011-kopi.jpg

Alkoholfritt alternativt


Vi har slipsknutegaranti!

Det vil si at knuta holder seg på plass, hele kvelden, for de som ønsker det. Bakgården Bar har en lang tradisjon i å lage gode alkoholfrie drinker, så hvorfor ikke prøve en alkoholfri Mojito eller en alkoholfri Strawberry Daiquiri?

 

Hva enn du velger fra vår rikholdige meny så vil du finne noe som faller i smak og merke at forskjellene viskes ut på Bakgården- våre drinker er nemlig like gode med og uten alkohol.

//bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2017/02/slipsknutegaranti-1.png

«Afterwork»


«Afterwork» er et tilbud til bedrifter som ønsker at ledelsen og ansatte skal sitte sammen og hygge seg etter en god uke på arbeid. Vi kan hos oss tilby egne gratis lokaler med bevertning i timene man ønsker. Det kan tilrettelegges for aktiviteter som blant annet quiz eller kurs av forskjellige slag.


Kurs


Vi gjennomfører mangfoldige kurs på Bakgården. Skulle deres bedrift ønske et kurs i enten ”Cocktails á la Bakgården”, Whisky, Cognac, Vin, Øl, Akevitt eller lignende setter vi oss gledelig til disposisjon til dette.

 

Kurspriser:
Whisky: 4 forskjellige whisky. 450,- pr. pers. inkl. kursholder
Cognac: 5 Cognac fra 5 distrikter. 450,- pr. pers. inkl. kursholder
Rom: 4 forskjellige rom. 450,- pr. pers. inkl. kursholder
Akevitt: 4 forskjellige. 450,- pr pers. inkl. kursholder
«Cocktailkurs á la Bakgården»: Kurset avsluttes med 1 drink til hver. 450,- pr. pers. inkl. kursholder. Ta kontakt for mer informasjon.

Vil du holde Kick-off fester, sommerfester og julebord til spesialbestilte arrangementer for deres bedrift, så ta kontakt her. Sammen kan vi planlegge deres neste arrangement!