×

Både &

Om


Både & er en klassisk pub hvor vi serverer skikkelig pubmat og solid norsk husmannskost. Er du på farten har vi egen take away meny. Vi har en rekke både spennende og tradisjonelle retter på menyen.

 

Du kan nyte et bredt utvalg av drikke med alle rettigheter. Godt øl står naturlig nok i sentrum og ølsortimentet utvides stadig både på fat og flaske.

 

Utvalgte sportsbegivenheter vises på våre tv-skjermer. Man kan også ta underholdningen på gamlemåten.
Finn frem raflekoppene, ta et slag dart eller gjør et dypdykk i vår brettspill-hylle.

 

Vi har åpent til 02:00 - syv dager i uken - hele året.
Vi treffes på Både &!

 

Åpningstider:

Søndag-fredag: 15.00-02.00
Lørdag: 13.00-02.00

//bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2017/02/Bakgaardenbar_Badeog_Mat_036_2.png
//bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2017/02/logoer_sport.png

Gullrekka

Se våre tre stjerner

 

 

Siden 2007 har vi på Både & hatt fokus på å servere både god mat & god drikke, og både god service & god stemning. Nå har vi samlet dette i det vi kaller Gullrekka. Gullrekka på Både & er en serie med høydepunkter gjennom hele helgen! Vi starter helgen på fredag med «afterwork», hvor vi serverer vår egenkomponerte «Pøs med kjesk» sammen med passende drikke. På lørdag er det damenes tur til å kose seg med bobler og våre to spesialtilpassede retter. På søndag serverer vi klassisk søndagsmiddag for hele familien hvor vi har kombinert smak & tradisjon. Vi serverer selvfølgelig også vår ordinære meny hele helgen.

www.gullrekka.net


Meny

Alle burgere serveres med pommes frites eller båtpoteter
Bytt til søtpotet + kr 15,-

 

Ekstra

Ekstra Bacon 15,-
Ekstra Cheddar 15,-

//www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/09/Screen-Shot-2018-09-20-at-13.22.17.png

De fleste av våre retter kan fåes i barneporsjoner. Spør din servitør!

//www.bakgardenbar.no/wp-content/uploads/2018/08/Lordagsbrunch_1920x1080-e1535548208796.png

ALLERGIVARSEL

EUs matdirektiv krever at vi opplyser om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom.
Spor av allergener kan forekomme i alle retter.